Eva zambeste!

Eva a o fost un copil sanatos, cu o dezvoltare normala pana la varsta de un an. Povestea detaliata http://zambetulevei.ro

La trei ani dupa diagnosticare a inceput sa rosteasca iar silabe si cuvinte (nu clar, dar poate fi inteleasa daca o asculti atent). 

A avut etape in care a progresat bine si frumos. Au fost momente in care luni de recuperare s-au dus intr-o seara ( cand a facut pareza faciala in decembrie 2019).

Merge zilnic la recuperare (kinetoterapie, masaj, logopedie, terapie ocupationala). Face dializa peritoneala automata (DPA) in fiecare noapte, timp de 13 ore, din decembrie 2017. Anterior DPA a facut dializa peritoneala la interval de 3 ore, timp de 2 luni jumate. 

Banii pe care incercam sa ii strangem ii folosim la plata terapiilor, a alimentelor speciale, consumabile pentru igiena si tratamente, combustibil pentru deplasari acasa - terapii si control la Fundeni-dializa pediatrica.

Cheltuielile aproximative sunt: 450 lei - 10 sedinte kineto; 500 lei - 10 sedinte de logopedie; 400 lei - alimente speciale; 500 lei - consumabile igiena si tratament (seringi, comprese sterile, dezinfectant, medicamente ce nu sunt compensate sau gratuite); 700 lei - combustibil 

In ceea ce priveste transplantul, va fi nevoie sa ne mutam pentru cateva luni - un an. La Roma, chiria poate ajunge si la 1500 eur/luna intr-o zona apropiata spitalului. Eva, asa cum este acum, are nevoie de doi adulti langa ea pentru mese, igiena corporala, dializa peritoneala. Iar David, fratiorul Evei, nu poate fi lasat acasa si nici noi nu am putea sta fara el o perioada atat de mare. Pentru Transplant inca asteptam raspuns din partea spitalului, pandemia ne tine in tara.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

3

Suma:

913 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

In beneficiul: Eva zambeste!

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

913 RON

Suma:

1

Galantomi:
3 Donatii

Pagini fundraising

Eva zambeste

Eva este fetita colegei noastre de la Fly High. Are 5 ani si este o luptatoare. Cu totii ne dorim sa o vedem mergand, razand, venind sa faca activitat

2,000 RON Target
913 RON Suma
3 Donatii
45.65% Complete