Un cadou de ziua mea - sa fim alaturi de copilasii cu nevoi speciale!

 

Adina Popescu Asociatia Zambetul Evei

33.56% Complete
1,678 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 

Buna, tuturor! Sunt Adina, inca sunt mamica Evei, chiar daca mi-o strang la piept doar in ganduri.

Ma prezint in felul acesta pentru ca multi dintre voi asa ma cunoasteti.

Insa mai sunt si mamica de David, sotie de Mihai, fiica, nora, prietena de oameni adevarati care ne-au ramas alaturi de-a lungul anilor.

Iar pe 30 iulie va fi ziua mea. Sunt 36 de ani, din care ultimii 7…nu stiu cum au trecut si abia acum simt amprenta greului.

De ce vin catre voi? Pentru ca, ramasi in realitatea in care langa noi sunt atatia copii cu dizabilitati ce zilnic sunt exclusi din colectivitate, respinsi de la evenimente, activitati chiar dedicate copiilor…vreau sa-I ajut. Chiar si fara Eva printre ei. Pentru noi, Eva este prezenta in fiecare copil cu nevoi speciale cu care interactionam, asa ca ne dorim sa facem mai multe pentru ei.

Si ce-mi doresc? Imi doresc sa mergem impreuna intr-o excursie! In 13 si 14 august, imi doresc sa ofer 2 zile intr-un loc verde, cu pomi si iarba, cu rau in apropiere, cu o gradina mare in care sa ne intalnim sa ne jucam, sa citim, sa ne imprietenim, sa fim noi insine…fara sa tinem cont de dizabilitatea nimanui. Sa ne bucuram impreuna ca SUNTEM, ca existam pe pamantul asta chiar daca in bagajul nostru nu lipseste antiepilepticul, inhalatorul, cutiuta cu zeci de pastilute sau ortezele.

Vom asigura o parte din cheltuieli din asociatia ramasa in urma Evei, insa nu ne putem permite sa achitam totul de acolo.

Si aici vine ajutorul vostru! Daca v-ati gandit la mine vreo secunda si ati dorit sa imi faceti un cadou de ziua mea, cel mai mult m-ar bucura o donatie catre asociatie, prin care as putea sa asigur aceasta iesire pentru un grup de copii cu nevoie speciale alaturi de parintii si fratii lor!

Vom fi in excursie in 13 si 14 august, vrem sa gasim o pensiune ce poate asigura intre 8 si 10 camere, inchiriata in totalitate.
Inca mai caut locatia pentru cazare insa va tin la curent pe pagina de facebook a asociatiei: https://www.facebook.com/asociatiazambetulevei

Va multumesc inca de acum tuturor celor care veti decide ca va doriti sa faceti acest cadou!
Va imbratisez pe toti, din suflet!

Adina

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

      Atunci când pierzi un copil... mintea ta știe ca el nu va mai fi fizic lângă tine dar sufletul și inima nu te lasă să vorbești de el la trecut... și nu știm daca vreodată vom putea face lucrul ăsta.      Eva nu mai este fizic între noi și am rămas cu sufletul in bucăți pe care încercăm să le lipim cum putem, pentru a rămâne in picioare alături de fratele ei, David.      Mintea știe că trebuie să fim părinții lui în continuare dar inima ne trage înapoi în timp, când încă o puteam strânge în brațe pe Eva. E teribil greu să te împarți intre doi copii aflați in lumi diferite... pentru ca, in continuare ne consideram parinții a doi copii, unul alături de noi și unul doar în suflet, in cer si-n amintiri...

     Suntem Mihai și Adina, părinții Evei și ai lui David. Povestea Evei o puteți citi in întregime aici Povestea Evei. Nu o putem rezuma și nici nu o putem ascunde, cu atât mai mult să o uitam. 

     Povestea Evei merge mai departe pentru ca menirea ei a fost sa schimbe oameni!

     Ramanem alaturi de pacientii sectiei de dializa pediatrica Fundeni si derulam proiecte pentru incluziunea sociala a copiilor cu nevoi speciale.

      Spatiu de joaca adaptat si incluziv pentru familiile copiilor cu dizabilitati. Spatiu de relaxare si terapie cu animale.

Menirea Evei a fost aceea de a schimba oameni

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Anonymous

75 RON
30 Jul 2022
26 Jul 2022

Anonymous

75 RON
EXCURSIE
20 Jul 2022

Anonymous

150 RON
La multi ani minunati!
19 Jul 2022

Anonymous

150 RON
12 Jul 2022
La multi ani si sa va bucurati de excursie!
12 Jul 2022

Mihaela Ioancă

50 RON
Iubirea învinge tot!!!
09 Jul 2022

Excursie

50 RON
09 Jul 2022
Adina Popescu : Asociatia Zambetul Evei
Un cadou de ziua mea - sa fim alaturi de copilasii cu nevoi speciale!