Speranta, pentru Dominic!

 Andrei-Domnic, s-a nascut un copil sanatos ce a avut o dezvoltare normala, pana la varsta de un an, cand in urma unei interventii chirurgicale viata lui a luat o turnura greu de imaginat. Dupa interventia chirurgicala, a urmat un stop cardio-respirator, o perioada de aproximativ 3 luni jumatate in care Dominic a suferit multiple interventii chirurgicale si mai multe episoade in care a intrat si iesit din coma.

      In acest moment, Dominic este diagnosticat cu insuficienta renala cronica in stadiu final, intarziere in dezvoltare minatala si intoleranta la gluten si lactoza, motiv pentru care este dependent de dializa peritonala automata (DPA) 10 ore zilnic, si totodata merge la terapie comportamentala (ABBA), 4-5 sedinte saptamanal si nu poate consuma alimente ce contin gluten sau lactoza.

     Banii pe care incercam sa ii strangem sunt folositi la plata terapiilor, a alimentelor speciale, consumabile pentru igiena si tratamente, combustibil pentru deplasari acasa - terapii si control la Fundeni-dializa pediatrica. Cheltuielile aproximative, necesare pentru Dominic sunt: 1700 lei (terapie comportamentala ABBA), 900 lei (medicamente, pansamente, comprese sterile, dezimfectanti, plasturi, alimente speciale fara gluten si lactoza), 500-600 lei combustibil.

     Singura sansa pentru Dominic, este efectuarea unui transplant renal, pentru care avem doar doua variante de luat in considerare, fie sa ne mutam intr-o tara U.E. unde exista mai multe sanse de a efectua un transplant, fie intr-o clinica privata cu donator viu (suna urat dar acesta este termenul), ce implica un cost de aproximativ 65.000 euro. Avand in vedere situatia epidemiologica nu putem lua in calcul nici una dintre variante.

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

41

Suma:

4,858 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Mos Craciun Galantom ~ 2020

In beneficiul: Speranta, pentru Dominic!

Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, sau cei care au nevoie de ajutor.

4,858 RON

Suma:

2

Galantomi:
41 Donatii

Pagini fundraising

Speranta pentru Dominic

În ultimii ani am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invit

3,000 RON Target
530 RON Suma
4 Donatii
17.666666666667% Complete

Speranta, pentru Dominic!

În ultimii ani am realizat că tot ceea ce conteaza pentru familia mea este sanatatea fiului nostru, Dominic! Imi vine greu sa v-o cer, insa Dominic,

10,000 RON Target
4,328 RON Suma
37 Donatii
43.28% Complete